Monday, August 22, 2011

baju raya ku..

aritu 1 malam pas berbuka posa..angin rajin untuk mengemas maii
sangat2 jarang angin mengemas tu datang..
jadi, aku pun bukan takat nak ngemas..tapi dah naik rimas nengok baju berlipat yang tak tentu arah tu..
lipat nyer lipat..ternampak la 5 pasang baju yang dah diniatkan untuk pakai time raya nanti..
tapi 2 pasang tu dah penah pakai..masa dept aku ada event..


itam pink tu kurung pahang..purple dot2 tu baju kurung biasa


ni baru siap..lining..baju kurung


coklat tu baju kurung biasa tapi ujung tangan corak jerut..yang bunga2 tu viscose cotton..


dah ada 5 pasang..tapi dalam hati macam nak cari color turqoise je untuk tema raya ni..tapi ijau pun menarik..eh..alaaaaaaaaaa..tak tau la nak tema apa tahun ni..

tolong...tolong..

2 comments:

AdanyaKauUntukku said...

banyaknya baju raya.........

nak stu..ha ha ha..

ila ingatkan tak de baju raya

tetiba datang s uem baju yang ila dah tempah dari tahun lepas..ok gitu....

BHMB said...

haha..kira baju raya gak la tu..
tapi thn ni tema coklat lak kot..maybe cari baju lainla..ada yg dlm gambo tu dh pakai kt ofis..haha