Thursday, July 7, 2011

perfume from US

ada seorg akak kt dept aku ni br g cos kt washington mgu lps
masuk2 je kt ofis beliau dtg kt pulau aku dan bg sorg 1 perfume ni..bsr ok..50ml ke 75ml..
wahh..wanginyaa (sekrg dh jd perfume rasmi kt umah ..heheh..syhhhh)
murah ke perfume ni kt sana ek?main ltk gitu2 je mcm bg keychain je kaedahnya..hehhe


kan best sekali sekala dpt adiah gini..terasa gak la diri tu mcm dh smpai US walopun ntah biler nk merasa kan..hehe
berangan pun xpela..huhu..

4 comments:

AdanyaKauUntukku said...

ila selalu tgk benda alah ni kat department...

tapi depa ni suka beli spray ni kat singapore..
katanya morah berbanding beli kat mesia

BHMB said...

tu la..aritu bebdk sini dh dpt smpan la..dok sembur sana sini..dh pening kepala aku bau bcampur..hehe

AdanyaKauUntukku said...

tadi ila tanya ita kat opis ila nieH
dia kata dalam 50 hinggit lah..
nak order kat dia
dia nak gi jalan2..huhuhu

BHMB said...

oo...rm50 ek..ok gak la harga nyer..utk wat sembur2 blk saja2 ok gak kan..hehe