Thursday, July 21, 2011

orang ado-ado

amboihhh cik oiii..nak beli umah lagi ka..
tak agak2 no..umah seketoi dok tersergam indah ala2 banglo lagi..
hahha..not me..not for me..
sebenarnya gambo ni umah banglo yang nak dijual..umah ni bebetoi terletak disimpang umah aku tu..kalo g keje sure nampak..
aritula..bos aku..tengah kalut nak cari umah..
bukan la dia takde umah..tapi umah kedua..
kaya sungguh la haihh...aritu beli tanah ngan ofismate aku pun bayar cash..aku la dok jadi security guard temankan dia g bank kuarkan duit ASB..dok ngecek laaa

"kuar berapa bos.."

dia kata ..

"kuar sket je..60k nak bayar tanah..60k i nak kuarkan untuk masuk account saving..payah la nak kuarkan dari ASB ni..lagipun ni account anak i.."

means...total dia kuarkan aritu adalah rm120K???!!!pitammmmmm

tu 1 hal..berbalik kisah umah tadi..dia dok citer pasal umah kedua dia nak beli tu..aku suh la dia bukak web mudah.my..memang banyak dan updated dalam web tu..just taip jelah kawasan mana dia nak...
pastu dia buat muka comey2...macam anak kucing..so aku faham la..sebagai seksitari tak rasmi dia..aku pun tolongla dia cari..pastu aku tanya lagi..

"nak cari umah camana bos?bajet berapa mau?"

dia jawab..

"ala..tak payahla mahal2 sangat...cari yang bawah 600k or kalo dapat bawah 500k lagi bagus.."

sekali lagi...500K????!!! pitammmmm

adehhh..kita nak kuarkan 500sen pun terketar2 kepala lutut ye tak..ni cakap macam 500 hengget je...
apa nak buah..dia orang ado-ado...kita ni apopun takdo!!huhu

4 comments:

AdanyaKauUntukku said...

rumah yang di atas bape sen?

BHMB said...

500k sen ila..huhu

AdanyaKauUntukku said...

murah je..
order soploh ye...kite duk cam umah panjang...ha ha ha

BHMB said...

hahaha..nnt aku order..:P