Wednesday, July 27, 2011

mari mengimbau nostalgia...

korang ingat tak game card masa kita sekolah2 dulu?
SNAP..HAPPY FAMILY..OLD MAID...DONKEY..
ingat tak?
aku memang dah lama cari balik benda2 gini...akhirnya ketemu jua disebuah kedai buku di setapak indah..dulu masa sekolah2 sanggup pinjam kawan or join diorang main benda ni..nak beli masa tu rasa macam mahal2 je..huhu
now..1 kotak tu rm1 je..tu yang aku beli suma sekali..
benda2 ni..aku letak kat ofis aku...ni persiapan nak mengisi masa lapang masa rehat sepanjang bulan posa sok..kalo jangan salah faham..tadarus tu tetap ada..ni buat aktiviti tambahan laa..
sekarang pun suma nak lunch cepat2 pastu ngadap benda alah ni..ahhaa
sesekali mengimbau nostalgia katanya..

pst..pst..sebenarnya kami saja beli game card ni..masa main sure bising kan?jadi..orang yang salu tido dalam 'thinking room' tu takleh la nak buat taik mata sangat..hahhahaha

No comments: