Tuesday, July 12, 2011

konkutsu..


dh lama giler x melayan dvd citer jepun ni
dvd ni dh lama giler aku beli..(byknya word giler kan..hehe)
sumanya sbb aku x cukup masa nk sambung hobi aku ni..
byk benda sgt nk dibuat..cehh...mcm la bz sgt..hehe
sbb citer ni bsiri..jd kitorg leh ngk pun mlm la..tp melayan 1 siri citer ni..mst x sabar2 nk ngk episod seterusnya..best gak citer ni..tmbh lak aku mmg minat pelakon ppuan tu..AYA UETO..sukaa..comey sgt..dia x yh mekap pun cantik..

meh aku cite sket sinopsis nyer..

kisah mengenai seorg lelaki ni..(alamak..watak x ingt lak..hehe)..dia seorg penganggur..dok ngan ayah dia..ayah dia bukak 1 kedai makan tp dia xnk keje ngan ayah dia..dia ni ada adik gak..keje sbg seorg pdandan rambut..
aya ueto bwk watak Haruno..dia dok area situ..dia rajin la tlg ayah lelaki ni kt kedai mkn..
lelaki ni umur dia dlm lingkungan 30an la..pastu kbtulan 1 hari dia dpt interview keje..tp keje tu disyaratkan kena org yg dh kawin..lalu dia pun sbb nkkan keje tu..(keje gomen)..dia pun tpaksa la menipu yg dia dh nk kawin..dia tunda pkahwinan dia sbb dia xde keje..
so, org yg interview tu pun terima la dia keje..mslh blaku dan jd kecoh biler dia tpaksa mencari sapa yg nk kawin ngan dia or blakon jd tunang dia..heheh
nk tau citer selanjutnya korg layan la dvd ni ..kalo nk..kalo malas xyh la..hehe

ada lg 1 dvd jepun aku kena layan..ntah biler..aritu br abs melayan DVD harry porter dr order of phoenix smpai la yg deathly hallows part 1..(sbb xleh g memana masa perhimpunan *tut* tu..)
kalo aku review kt blog ni..means aku dh ngk la dvd tu..hehe

2 comments:

AKO @ retna said...

NAK PINJAM!!!!

hahahaha ko dah abesh tgh ke belum? :p

BHMB said...

boleh..nanti aku bwk k..hehe