Sunday, July 17, 2011

apa nk bg ek..

mggu dpn 22 july bday mycinta..xtau la nk bg apa..
kad awal2 dh beli (tp nk beli lain la..ni dh kantoi ngan dia arr..huhu)
aku cuba menggali brg2 yg dia suka..suma mcm memahal jek..haha..
aku ni kalo benda yg mahal2 tp gunanya tak..mmg aku payah sket nk belikan..
aku lg suka benda tu x kisahla murah ke ..tp ngk dia pakai salu tu..lapang je dada ngknyer..
dlm kepala ni dh ada brg2 yg dh dijadikan top 3..



ini mmg top list la..xkisah la time anniversary ke apa..aku tingat nk bg perfume ni..hantaran masa nk nikah dulu aku bg kt dia..teringat baunyer..perghhh..menggoncang jiwa ...


ni favvy dia..dh byk gak aku bg dia jersi arsenal ni..ingt nk bg yg latest design..tp mls nk menapak g al ikhsan la pulakkk..order online mungkin akan dipertimbangkan..

replika keta F1 ni mmg dh lama aku aim..dia kan suka kumpul2 benda kecik camni..koleksi keta dh nk penuh dia susun2 kt almari blk adik2 ipar aku ngan wall cube aku tu.. hmm..ni maybe jd last choice kot..


apa lg ek dia suka..dia suka dvd masked rider..tp dh complete dh set yg ada..

nk bg i-phone 4 ngan iPAD tggu gaji aku naik jela..

nk bg anak tu mmg dh lama dlm list..tp tertunai je belum..

arghhh...buntu ni..

tgu jela 22hb nnt aku bg apa kt dia..:p

No comments: