Sunday, July 24, 2011

alhamdulillah...

alhamdulillah..aritu aku dah dapat emel suh collect awards sempena perkhidmatan 10tahun ni
walopun dah menunggu lebih setahun 2 bulan..akhirnya dapat gak award ni..
lokasi posing adalah didapur sendiri ok..x nyempat2 kan..hahha


posing dengan megah sebab bertahan selama 10tahun keje kat sini..eh tahun ni dah genap 11tahun 2 bulan laaa..


yang didapati...sijil & syiling kijang emas 1/4 auns

sijil tu dah siap bingkai..nanti dengan bangganya aku gantung kat umah ni ye..haha
yang syiling kijang emas tu bos aku dah ngecek nak beli..aku dah survey harga terkini..maybe akan dipertimbangkan..RM..RM..RM
setengah orang akan cakap rugi aku jual..tapi dengan suka hatinya aku bagitau ek..
aku ni jenis tak pandai jaga barang..aku jenis pandang jauh..kot sok benda ni aku simpan je kat umah..hilang or dicuri?lagi ralat aku rasa..baiklah aku jual dan duit tu aku beli benda yang aku salu guna..takpe..rezeki lain ada lagi..lagipun bos aku dah cakap..biler2 aku nak beli balik dari dia boleh je..kira dia safeguard aku la..peti simpanan..dan tambah untung..dapat duit cash..
boleh bah kalo kawww

oh ya..mycinta pun dapat gak..sebab dia pun masuk bekeje tahun yang sama ngan aku cuma aku senior beberapa bulan dari dia..heheh..
maybe dia nyer pun dijual pada orang yang sama..ngeh..kami dapat harga pakej yang menarik...
nanti aku beli barang hasil jualan syiling ini..akan ku update dalam blog ni..

dengan pesanan..

KALAU AKU RAJINLAH..:P

p.s: epi bday puan Jue:)

4 comments:

AdanyaKauUntukku said...

nak gakkkkkkkkkkk

ila ngan adha pun tak dapat lagik..sob sob

BHMB said...

aku pun pas 11 thn 2bln br dpt..hahah..korg thn dpn la tu beb

Mya said...

dah 10 tahun eh. syabbas syabbas..
aku lambat lagi.
ntah sempat ntah tidak 10 tahun huhu..

BHMB said...

mya..insya allah ada rzki ko pun dpt mcm yg kitorg dpt..
sesapa yg masuk sblm 2007 akan dpt nyer..tgu je masanya dtg..hehe..dpt cuti tmbahan 3 hari gak..best2