Wednesday, June 8, 2011

kejeku jd lbh mudah..dgn..

MYEG!!
sbnrnya aku ni ketinggalan keretapi sket..
aku sure ramai kekwn yg dh try service ni
bkn sblm2 ni aku sengaja xnk guna..tp sbb aku dulu rajin je g berjln ke pej pos kt JKR nun
ni sejak 2 menjak ni..sejak hubby aku dok ralit ngan game pingpong dia..lunch time n balik time..
makanya aku pun malas gak la nk kuar..haha
kebetulan aku nyer lesen suda sebln lbh dok mati..aku wat x pandang sbb aku dh 6thn lesen full..tp xtau la biler nk bwk keta ..huhu
dok la sedekah free je kt gomen dok renew lesen..huhu..
jdnya..sbb mls nk berjln..aku sj la godek2 web myeg..
alang2 ngk duit dlm acc ada belen2..aku pun terus la renew..aku submit aritu 26 mei..kul 4.30ptg..tup2 esoknya kul 2.25ptg depa dh kol nk mai antar dh..
siap dh tggu kt lobi A lg..wahh..sgt bagus la..
x sia2 aku byr lbh sbb servis pun mmg pantas..tahniah MYEG!!


parcel


siap dh lesenku..


lesen dh renew..jom beli keta..!!


wahh..mcm rm1, rm2 je harga keta ek..haha

No comments: