Tuesday, May 31, 2011

newborn baby..

congrats utk BFF aku, ejon atas kelahiran baby boy beliau yg ke2
terawal 3 mggu tu..giler ahh..
masin gak mulut aku sbb dh kata dh..mst baby kuar ujung bln 5..hehe
yg bestnya last week dia g kuantan..pastu blk dr kuantan dh rasa2 sakit..dia drive sndiri g spital n admitted..giler cekal..kalo aku sahih dh xleh nk drive..eh..tp tu kalo xde keta la..kalo ada insya allah blh kot..haha
pg isnin tu dia leh lg msj2 aku..masa tu tanya kt mana..dia kata dlm labour room..
sbr jela aku budak ni..pastu tanya x sakit ke..dia jwb sakit giler..tetiba pastu senyap..dlm hati aku dh ckp mst bdk ni dh terberanak..
sekali btul..kul 9.50pg cmtu dia msj lg sekali bgtau dh selamat..yg bestnya dia x pakai apa2 ubat penahan sakit pun..haihhh..aku dgr pun dh ngilu
tghari tu aku n norium g melawat dia..
relax je minah ni..xde muka sakit lgsung..
gambo dia n baby tu dia blutot je kt aku sbb masa nk suh nurse bwk baby dtg kt blk, lif pulak tgh repair..jd nurse xleh la nk antar baby tu..tu yg dia blutot je ..elak kempunan gambo baby..hehe
tu aku edit sket..sbb gambo tu dia x btudung..jd aku kena hormat sket la kan..
utk kekwn yg kenal ejon..yes..dia dh bsalin..anak lelaki..namanya Muhammad Adib..simple but nice..


ngk expresi dia masa borak..x mcm sakit pun..hehe


dgn adib..


dh sepasang dh anak dia..haihhh..leh la 'cuti' lama sket pasni..hehe

No comments: