Thursday, May 19, 2011

ke vision homes, seremban 2

pas g umh zehan..kitorg g umh cousin aku, feni @ penny
dh lama giler x jmpa dia..masa kawin pun x dpt dtg..pastu dh smpai ada anak 2 br la ada ksmpatan nk jmpa ni pun sbb kbtulan umah dia sblh taman je ngan zehan
dan tq gak buat facebook sbb merapatkan blk silaturrahim antara aku n cousin2 belah abah aku (siap ada grup dlm fb - GENG ANAK & CUCU TOKBAK..hehe..tokbak ialah nama gelaran utk arwah atok aku kt johor nun..)
pas mkn piza kt umh zehan..kitorg mmg bharap supaya feni x idangkan benda yg sama..tp nk buat cmn...duduk je feni kata "duduk makan2 dulu tau k.ita..feni dh order piza..satg sampai la tu"...hahah..huwaaaa..tp mujurnya dia order jns lain n ada side dish..bedal tu jela..hehe
sbnrnya xplan pun nk g seremban..pulak tu dpt g umah dia..masa msj2 dia..mmg dia sgt alu2kan kedtgan kitorg..siap pesan kek batik..mujur gak ada bahan2..smpat la aku tungtang2 kt dapur..cuma x smpat nk keras je..
anak2 dia comey..dia masa tu ber3 je ngan anak2 dia..suami dia salu g overseas..yg bestnya tiap2 2 mgu feni akan travel ngan anak2 dia jmpa suaminya tu..ni pun dia ckp mgu dpn nk g..haihh..sonok nyer kan..nasib org..:P


anak lelaki dia...danielle..asyk tsengih je..x takut org..manja..suka sgt kt dia..


masa ni nk suh mischa berposing sbb aku nk snap gambo..mummy dia dok suh2..dia dok la berlari2


dpt pun gambo diorg 2 beradik..mummy dia kt blkg..lawa x?hehe..



danielle yg manja ngan uncle yaninnya..


mischa + danielle


mischa pose..bkn main lg..

sbb lama x jmpa ...lama gak ktorg lepak kt situ sblm bgerak menuju ke semenyih..tdo kt umh k.ngah aku lak..esok br blk KL...

mlm tu feni msj "mischa suh mummy ajak aunty ita dtg lagi"...haha..so cute
tu la ...memula jual mahal..malu2...tp dh rapat nk suh dtg lg dan lg kan..nnt ye mischa..biler2 aunty free aunty dtg ye...so cutteeeee..gerammmmmm

No comments: