Wednesday, May 18, 2011

ke s2 heights, seremban 2

sabtu lps kitorg mmg 'langkah panjang' sket
plan asal ke umh k.ngah kt semenyih je..tup2 dikyang kata alang2 smpai sana nk sggah ngk zehan (one of bos dia merangkap kwn aku)..ada buah tgn yg dikirimkan dr org ofis utk beliau itu..
zehan br je pas operate aritu..so, bermsj2 la kami
septtnya kitorg g lenggeng je ..which is located 15min dr semenyih/beranang..
tp kbtulan abg zehan wat party bday anak dia...jdnya kitorg yg pemalu (kononnya..:P) ni xnk la mengaco majlis org kan..jd zehan ngajak la ngk umh baru dia kat s2 heights tu..
kagum weiii..umah2 kt situ suma bsr taraf banglo..huhu...biler la nk merasa kan.isk3..xpe..ada tu rzki aku nk dok bsr cmtu nnt...amin2
smpai2 ngk zehan dh idang pizza hut n kudap2an..
dtg2 suh bedal kan..kitorg bedal jela..
x cukup bedalan..dia tapau suma pizza tu utk kitorg bwk g umh k.ngah..haihhh..baik amat laaa haii
pas dh kenyang..meronda kawasan la kt umh idaman aku tu..hehe


juadah pd ptg itu..


puan umah...zehan


suka ruang tamu dia...luasss


dapur ada bar..mcm umh aku..


deco kt tangga..

aku meround smpai atas tp hp lak bateri low..nyampahhh..tpaksa aku snap dlm otak je..
apapun..mkn sedap..umh best..layanan tip top..rasanya blh la ulang dtg lg ek..hehehe

2 comments:

Zehan said...

oiitt mek bila masa ko gi post psl umah ko ni, ikshhh222..malu mak tau! tp suka;o))) lain kali ambik gambar byk2 skit, terutama master bedroom dan bilik anak2 aku tuh, glamer!!! meh la dtg lg yer, kali ni aku masak tau, specel utk ko, hehheee....

BHMB said...

dh lama dh entry ni..ko br baca kah?aparaaaa...
tu la..masa naik bilik ko n anak2 ko kata x bkemas sgt..kang aku amik lg ke'malu'an ko..haha
yela2..nnt raya aku mai lg..tp aku naik keta sndiri la lg sng..:P
ko msk pizza ke?hahahaha..jgn weiii..aku dh brp bln x mkn pizza..kenyang pas g s2 height mkn pizza...pastu g umah cousin aku pun mkn benda yg sama..heheheheh