Tuesday, May 24, 2011

course - day 1

aku g cos kt hotel grand seasons pd 18-19 may yg lps..
cos ni rasanya penah g masa 5-6thn yg lps..tp sj je aku nk lengkapkan kuota training thn ni..
smntara dept aku tgh x bz ni kan..
aku g sekali ngan sorg lg ofismate aku..yan
sj je kitorg g together2..sbb hotel dkt je..kalo x tpaksa g asing2 la jwbnya
yg bestnya g cos hotel ni..of cos la sbb makanan nyer kan?kan?kan?
ala..jgn nk tipu..hehe..tmbh2 lg org mcm aku yg sgt cintakan makanan ni..haha..mmg tujuan tu jd yg ptama dlm carta..
memula g cos tu mcm rasa ala..mst sama je isi kandungan..tp adalah salah tanggapan tu ok..sbb cos ni sgt2 digalakkan pegi..sbb ianya sgt best..ni aku suggest utk org yg kejenya mmg line admin la..mmg sesuaii..apapun..kita tumpukan perhatian pd gambo2 di bwh ini..jgn terliur ok..tp xpe..bln posa blum tiba..hehe



- course material -



breakfast adalah provided..1st time kot aku g cos kt hotel yg sediakan bfas..sgt kagum..yg best tu..fasilitator kata bwk la masuk dok dlm blk..sbb smbil mkn, leh dgr dia bg talk..wahhh..



tea break - kul 10.30pg..dimsum n cheesecake..nyum3



buffet...spt biasa..ada round2..hehe..ni 1st round..



2nd round try steamboat..alamak..spoil..sbb masin sket ..terletak cili byk..x abs..opss



dessert



ni bkn aku nyer..sj snap sbb cantik n comey pulak aku ngk..kwn aku, yan yg amik..pastu x abs..pembaziran di situ..hehe.indah kabar dr rupa konsepnya..



tea break - 3.30ptg



hari ptama yg sendat sgt ngan mknan smpai mkn mlm pun aku skip..haha..kenyang smpai subuh okkk..TBC

No comments: