Saturday, April 30, 2011

akhirnyaa

insya allah..jika tiada aral..arini jam 2ptg hingga 8 mlm, aku n mycinta buat mkn2 'hi-tea' utk kekwn..
bkn suma..x ramai pun..cmpur2 org ofis..kekwn yg 1 ofis tp lain dept..kekwn sekolah..kekwn teater..kekwn dkt2 umah..kekwn mycinta..dlm 30 ke 35 org jmputan je..

tp aku fhm..ramai x dpt dtg sbb cuti deret 3 hari kan..mst korg g somewhere ..
psl mkn2 ni aku dh plan lama dh..utk kekwn ofis dh lama aku dh sound jgn g memana ujung bln..tp ttp gak nk kemana2 kan..nasib la..hehe
bkn sng nk kumpul org pun..

kpd yg dijemput..dtg la ye..tp kalo ada hal nggak apa sih..asal aku dh jmput kan..korg x dpt dtg tu maybe ada la aral melintang..

kpd yg x dpt jmputan..opss..sori la..aku x jmput ramai pun..umh xde la seluas 70x 30 persegi pun..jd keluasan adalah menjadi penghalang utama utk aku jmput ramai2..mana tau sket masa lg umh dh btambah luas..blhla aku buat khemah kt luar nun..hehe

jgn risau..kalo korg rasa aku sj x jmput..tpulangla..sbb aku ni manusia biasa je..bkn x penah wat silap..lgpun mst x rugi pun..sbb umah aku bkn kategori banglo..pcaya laahh..hehe
bab menu lak..ada yg aku masak ..ada yg aku tempah..tp yg menu2 special yg aku msk tu of cos sbb aku masterchef la kan..

yg penting..nama pun hi tea kan..jd mknan tu x la seberat mana pun..tp cukup mengenyangkan dan memuaskan hati..wahhh..

tgu esok lusa kalo aku rajin aku uplod gambo..sekrg usb cable kamera aku ntah ke mana..jd snap gambo adalah menerusi hp murah aku tu je..huhu..

7 comments:

PUANSTOBERI said...

Ta, kalo takde apa2 mmg Reen leh je dtg. Tak jauh pun... tpnyer tak ter booking hotel lak kan. tehehe.. makanya tak berkesemoatan nak pegi.
Apa pun..moga majlis tu berjalan lancar and nati kut ada buat open house masa raya ke, leh la Reen dtg :D

AZANI said...

assalam ita
semoga hi tea lancar..

Farihah said...

Ta, aku teringinnnn sangat p rumah ko dan makan masakan ko. Tp nak buat mcm mana kan. Kita hanya mampu merancang, Allah juga menentukan. Aku masih terbaring d spital. Makan2, jgn lupa doa moga aku sihat yer. :)

AdanyaKauUntukku said...

thanks ita...
sorry ye..tak click button datang ke idok tu..
takot tak datang
tapi saya sampai kan
time kasih sbb tapaukan makanan untuk saya.......

kenyang makan sampai esok pagi ok...thanks again ita

BHMB said...

reen..its ok..lenkali ita wat mkn2 lg ita jmput k..:)

azani..alhamdulillah sumanya berjln lancar...tq..

farihah..xpe..kalo ada rzki raya pulak ke pasni kan..hehe..aku fhm..ko bkn sj2 xnk dtg kan..

ila..xpe..yg penting ko dtg..kalo dh dok dkt tp x dtg..mmg amukan gak aku..hahaha..xdelah..gurau je..:P

Bondarock said...

serawa durian ada lagi ?

BHMB said...

diela.bertahan 1 hari je beb..esoknya suma licin..hahah