Friday, March 18, 2011

tlg bg cadangan

aku ada plan nk tukar hp...tp bkn skrg..br nk plan2 je dulu..cuci2 mata..window2 soping online..so..hati dh bkenan ngan 2 brand ini..adehh...sgt menawan hati la..
tp sekrg suda rambang mata..
sama ada nk beli yg ni..


samsung galaxy

or yg ni?
sony ericsson - vivaz


tp yg 2nd tu mcm dh 70% je bkenan sbb...


ada kaler ni ..sony-ericsson-vivaz-pink..nyum3..

pusing kepala...huhu

6 comments:

AdanyaKauUntukku said...

galaxy tu kena make sure yang mana satu ok......jgn amik galaxy version lama...

BHMB said...

aah.galaxy tu mcm x kot..bkenan pulak vivaz pink tu..hahah

PUANSTOBERI said...

sony bes sket la dari samsung. Skang reen pakai samsung,bkn galaxy la tp touch screen. Apa tah nama nya.
Tp bes yg sony gak.
tp maleh da nak pikir. pakai je lah yg mana ada. huhu

BHMB said...

sony diorg ramai kata ok..tu yg mcm dh bkenan je..hehe

AdanyaKauUntukku said...

tapi bukan ke org kata sony ni....
getaran dia tu kuat...mmmmm

BHMB said...

ila..tu la nyer..aku salu ada byk pilihan..tp at last pilih nokia gak..hehe