Saturday, March 26, 2011

souvenir dr south afrika pulak..

adik aku, iwan br blk dr johannesburg, south africa.. dia kan keje Tourism Malaysia dulu dia jaga middle east countries...so after 3 years, dia dh dpt tukar section lain..jaga la african countries..elok gak dia dh x jaga middle east..kan tgh bgolak kt sana..wat aku risau je kalo dia g sana mcm biasa..kalo dia g travel..of cos la dia kena belikan kitorg2 ni souvenir..dia pun mcm byk giler je dpt elaun ..siap byr utang lapuk kt aku in cash..beratus2 gak..opss..terlebey sudaa sbnrnya x harap pun dia belikan apa2..tau jela lelaki2 ni kalo travel..bkn diorg pandai sgt beli souvenir kan..ni apa dia bg pun dh tadah tangan jela bersyukur..hehe meh la ngk apa dia bg..
aku mintak fridge magnet..tp dia bg aku keychain..belasah...huhu

acu n anak2 buah dpt tshirt..
aku dpt gak piring hiasan ni..


dan juga gelang ni..depa kata gambo gajah..ntahla..x nmpk belalai pun..huhu


pastu dia bg gak vuvuzela ni..maklumla..kan kt sana br pas jd hos World Cup *waka waka*..jd, benda alah ni melambak la kt sana..ni my cinta suka la..sbb jd koleksi dia..kalo aku..nk wat apa nyer kan..huhu


dia g sana dr 11hb mac aritu smpai 23 mac lps..sbnrnya dia nyer keje setel 20mac lps..tp dia extend cuti sbb ada kwn dia keje ofis tourism kt sana..berjln sakan la dia..


huhu..merasa la dia smpai kt sana..aku ni pasport lum ada lg..huwaaaaaaaaa

No comments: