Sunday, March 13, 2011

diarrhea a.k.a cirbir

**gambo ehsan dr carian google
semlm aku ke wedding sepupu arwah mak aku..(pangkat je..pdhal muda dr aku..huhu)
x jauh la..dkt area umh aku je
tp dh 2x gak kalo g kenduri umh dia..mst dia pakai katering yg sama..
masa mkn tu..mmg lauk ulang tayang ngan kenduri2 sblm ni..
my cinta dh ckp dh..jgn mkn daging..tp dh favvy kan..nk gak telan daging msk itam tu..
masa mkn ok je..sdp gak..my cinta x sentuh pun lauk tu..
blk umah akak2 aku ckp suami nyer dh 2,3 x kuar masuk toilet..kena cirbir..
aku ngan eksennya pun ckp..eh..gelak dulu..pastu br aku ckp.."hahah..nsb aku x mkn byk2..tu la mkn x hengat2..."
sekali..amik ko..start kul 8pg perut dh memulas..1 jam aku dlm toilet..giler..menggigil kepala lutut..mujur toilet duduk..kalo cangkung mau cramp..haihh
bkn takat kuar bawah..tp mulut pun dok uwekk2..
adeh laa...mmg x larat sgguh aku kalo kena cir bir ni..paling aku elakkan la
so, pasni kalo ada lg dia wat kenduri..aku xnk mkn daging mskan katering tu la..sah2 mst tcemar..
perut aku mmg sensitif..tp kekdg lmbt smpai signal..
mujur la sat je sakitnya..ptg tu dh ok dh...
x fhm la aku katering ni..blh x msk bbtul sket..ko nk jamu bkn sket2 org kan..kalo kata mknan tcemar..ramai mulut yg mkn weii..giler la kalo kronik..penuh 1 wad ..apa la..xkan nk kejar untung smpai dorg abaikan kebersihan..hmm..
kalo aku ada rzki bukak catering..aku suh pekeje aku pakai gloves..msk pun kena ada quality control..buat niaya org je la haiii..

No comments: