Sunday, February 27, 2011

dh tamat dh..

dh bbrp mlm aku korbankan waktu tdo aku..nk dkt jam 1 pg br masuk tdo..huhu
semata2 nk ngk ugly betty season 4 ni..huhu
bkn kt tv..tp dr boxset yg aku beli..
knp mst ni last season ek?huhu..x setel lg rasanya..mcm tgantung je endingnya tu..
season 4 ni betty dh lawa..pastu bos dia..si daniel tu..mcm suka tp xnk ngaku je..
betty dh dpt offer lg bagus n dh pndah ke london..daniel pun dh ltk jawatan kt MODE..bg wilhelmena uruskan..dia diam2 g london sbb nk ngk betty..masa party farewell betty, dia sj ngk dr jauh..x smpai ati nk ucapkan goodbye..alamak..masa last episode ni mmg sedih..aku pun bgenang gak..sbb suma org masa last2 ni suma dh jd baik..tmasuk la evil diva si wilhelmena tu..

ngk belah kanan tu muka masa watak betty season 1..masa season 4..muka dia asal yg belah kiri tu digunakan plus dia cuma tmbh spec je

dlm byk2 bf betty..aku suka si GiO ni..cute..nama sbnrnya ialah FREDDY RODRIGUEZ..ensem gilerr
x puas ati la last episode ugly betty ni..mst ada season 5 nnt..ada ke ek?
aku nk layan Desperate Housewives lak la..musim tbaru..si watak Wilhelmina [vanessa williams - dia ni penyanyi lagu Save the best for the Last ~ utk yg x tau je] ni blakon gak dlm DH...wow..mst ngk!sbb dia adalah super sexy..ngehhh
*** gambo2 adalah ehsan dr Google.com...terima kaseyyyy

No comments: