Thursday, September 23, 2010

open house

semlm telah di adakan open house kt ofis aku ni..

bermula jam 1.00ptg smpai kul 5.oo ptg

mknan mcm2..larat x larat je nk mkn

aku mkn sket je..sbb aku rasa mcm muak lak menu lbh kurang sama je tiap2 raya kan..

tp thn ni mcm lg sedap sket la



sotong kangkung..ni yg 1st sekali benda aku amik..tp erkk..kurang berkenan rasanya..sbb terlalu masam..huhu


sate ..sedap2..


ns impit & ketupat palas ltk rendang ayam n daging, serunding & kerepek ubi pedas manis..mabeles!

roti bom..ni bkn aku yg amik tp aku tlg abskan org nyer je..hehe..eh..tp org tu aku kenal la pun..giler nk mkn mkanan org yg x kenal..hehe

otak2..dlm nyer ciput je..x puas mkn..nk amik byk2..stok lmbt refill

putu piring yg kurang gula melakanyer..ciss..byk yg putih je..

deko2 thn ni sgt kreatif..ada piramid buah2an..kt tgh tu ada assistant..kiranya sapa nk buah2..diorg petik je dr piramid tu..hehe

ada ketupat gergasi..


n lampu2 yg cntik..mana beli meh?mcm lawa lak kalo ltk kt umah baru nnt..hehe


tu jela..dh bbrp thn aku mcm mls nk mkn2 sgt time raya..benda yg sama..tp dh namanya raya..tu jela ada pun..huhu..jgn byk komplen..org dh bg mkn pun syukur alhamdulillah

hehe..yela2..tq ye ofis aku! [sesi berckp ngan diri sndiri]

No comments: