Saturday, July 31, 2010

purple itu romantik

aritu masa eric leong dtg sini bagi ceramah..dia ada bgtau yang kaler purple adalah kaler romantik..dia ckp utk pengantin baru..or org yg blum ada anak sgt sesuai boh kaler ni utk menaikkan mood..tp sgt x sesuai utk org yg mmg ada ramai anak n nk family planning..hehe
jdnya...kan umh kt kg dh siap..master room [blk aku la] tu dh dicat purple..
ngk jela kt bwh ni eh




dh siap...tgal nk tmbh ekon je kt atas tu..






dh siap langsir gak..tq kt k.long yg rajin menjahit langsir..hehe


ni hasil wall deco aku wat..okla kot kan..simple2..nnt masuk brg x nmpk lak..hehee

x sbr nk soping perabot2 utk masukkan dlm blk ni..yeahh

3 comments:

AKO @ retna said...

..dan ako pasti ako adalah orang pertama yang jenguk dan melekat kat blog ko muahahahaha..

ooooo senyap2 ek tkr blog :p mana mahu lariii

PUANSTOBERI said...

ha...mcm org atas jugak ckp..snyp2 tukar blog yea.. hik hik..ai da follow u. Org kedua lps cik di atas tu. Hik hik..
Yey!! da ada blogspot. Sng nak pantau entry terbaru. Byk2 buat entry tau... :))

BHMB said...

ret...tq2..aku rasa x senyap2 la..aku ada inform apa dlm blog lama..siap tggalkan link..hehhe
reen..tq sbb akhirnya bjumpa gak blog baru ita..cuma xde ksmpatan nk apded lg la..huhu