Monday, March 30, 2015

rindu kat abah

dengan ayam serama yg takleh nak berenggang langsung
2 kesayangan terbaru...kucing bernama OYEN dan ayam serama
bz nau ngan hp..
akhirnya dapat gak sampaikan kad kawin ni..susah nak jmpa abah aku la ni..bz ngan mcm2 prog...aritu bila dia roger kata xde prog je..berdesup suma datang situ..hehe..

Saturday, March 28, 2015

hari sabtu

1jam setengah aku stucked dlm jem kat jln genting klang..korg suma nak g mana ari sabtu ni wehhh...tensen aku
sesi blaja ..setiap hari sabtu..sebulan sekali
siap ada org belanja lunch..hahahah

Friday, March 27, 2015

uptown danau kota

akhirnya..dpt gak merasa aiskrim tempurung ni..ahhahaa..salu baca review je
yg ni kira wajib makan kat g situ

Thursday, March 26, 2015

lambat lah lagi...

kena stayback..tp bkn sbb keje aku..tp sbb tgu mycinta abiskan keje..huhu
mujo kat ofis aku ramai org lagi..berposing ngan anak bos yg comey ni
ofis aku dah kosong..larik pi ofis mycinta pulak
hoih sangap..ngk sana ngk sini...mujo ada exboss mycinta layan aku borak..hehe
balik kul 10lbh cmtu...tapau jela nasi grg kampung kt jln gombak..hoihhh...mujo sedap!!

Wednesday, March 25, 2015

CNY celebration

nasi ayam hainan
dimsum
kambing golek..yg buat aku tergolek pastu
popia basah & sotong kangkung ..foods suma sdp2..ikut tekak aku la kan..tp byk komplen kata masin..tp aku rasa ok je..mcm nasi ayam tu sepinggan aku bedal licin..ke sbb aku lapo?hahha..ntahla
kusi kosong banyak je lagi tapi ttp la nk nyempit kt situ kann..hehe
sambung pose2 kat ofis..mementang bos masing2 takde kan..hahaha..

Tuesday, March 24, 2015

sudah bermula

a few yg dah di order
updates dlm page kami
order2
dah beli patung hanger ni.utk display..hehe..murah je sebenarnya ek...aku ingt mahal nau

Monday, March 23, 2015

kisah kambing & me

holaaa..dimulain ngan muka aku yg melaram tudung baru ni..hehe
last minit plan kami ke meru..akak aku dr aritu sibuk nk banje suma kat kedai sate & sup kambing yg meletop kt sana tu..abah aku x dpt join sbb ada prog..tp kebetulan acu balik..so aku usung dia jela..sup kambing..aku rasa2 je..tp serius sd
sate kambing...sedapppp!!
yg join aritu
tapau sket utk akak aku ayu ...dia takleh join sbb ngasuh anak org..ni budaknya..amani & adam..pinjam la anak org nak tumpang bermanja..hehe..risau gak sbb balik terus pastu...takut pening kepala..aku ada bad experience makan kambing ni..tp alhamdulillah..ok je..gembira tul
kejadian yg lain..masa CNY open house celebration kt sini..konon2 dah ok makan kambing kt meru aritu kan...aku pun try gak la mkn kambing golek pula kat open house tu..amik ko..x sampai setgh jam ok..tengkuk dah berat...kepala dah pening..loya, nk muntah suma ada..
pegi kafe ingat nak beli air honey lemon nak neutralkan balik darah...budak kafe belanja minum jus timun..hoihhh..ku paksa gak nak menghabiskan...bkn tak sedap..tp pelik nauu...gigih aku abiskan juga...sayang kannn..nk buang membazir pulak

Sunday, March 22, 2015

jom western again

apa beza gambo atas n bwh ni?ahhahaha...ye betul..muka aku..:P
meraikan bday diknot pada 18 feb aritu..kebetulan dia ada di KL
yang kami makan @ jom Western..sedapppp
sian..balik tu kena buli ngan aku utk jadi model tak berbayar..heheheh