Wednesday, December 31, 2014

last wedding event in 2014

hahaha...gambo wedding x amik langsung..blh cmtu?? kitorg g wedding adik biras aku..kat ampang jaya nun..pas wedding terus g hentian pekeliling nak antar adik ayu naik bas balik U..ni dok buang masa dlm keta sbb tiketnya kul 3 lbh..masa ni baru kul 2..hoihhh..sabo jela..hehe

Tuesday, December 30, 2014

serba tak kena

nasi half, ayam goreng, kuah lemak n sambal sotong..it costs me RM6 je..murah pulak kan?hahah..murah salah..mahal salah..lantakkan situ

Monday, December 29, 2014

lat's birthday

kek tempah dari ANA
antar wish kat whatsapp group dulu
muka terkejut sbb tetiba org dtg bawak kek dpn dia..hehe

Sunday, December 28, 2014

i'm proud!

7.15am dah sampai ofis...dasat aku..haha..ni suma sbb terpaksa ikut time mycinta la..dia ada PSKK..pastu kena mai awal..aku pun kena la ikut..1st time ni jd org ptama..siap bukak lampu..gelap lg..sorg pun takde lagi..haihhh..mujur pagi tu ada berani lebih..haha

Saturday, December 27, 2014

1st catch

KBO sales dah start....sbb blum gaji kan..so ni jela sempat sambar dulu...hehe

Friday, December 26, 2014

muka minta penampauuu

aku dah start cuti tahun...maybe hari ini dah berada di pantai timur nun..hehe..ko ngk si eto tu..luas lg tempat lain..belakang punggung gak dia nak dok kan?mmg minta penamparrr tull

Thursday, December 25, 2014

Wednesday, December 24, 2014

his request

masak gulai kari ketam dan bilis+tempe+kentang grg bercili
bersungguh makan..seronok lak aku ngk..haih, kena double rajin la pasni masak..hehe

Tuesday, December 23, 2014

ke segamat

muka happy sbb myvita dah kembali..woohhhoooo
otw to segamat..ada lori pasir terbalik pulakkk
udah sampeeeiii
serius slow aku bawak..80 je..hahaha..agak2 terlajak laju je mycinta dah warned...serik kottt....
haihh..cukup la sekali

Monday, December 22, 2014

75th commemorative coin taman negara

ni dapat pas ballot ok..walopun staff...bkn senang nak dapat 
coin card
set of 3...harga rm2,100
set of 2...rm250
ni suma bkn aku punya ye..aku tlg belikan utk cikgu sekolah aku tu je
dia tu ialah collector duit2 peringatan camni..
so jangan tanya aku lebih2..hehe

Sunday, December 21, 2014

sungguh bagai dikata

memang pun..cer bandingkan harga sardin tin dulu dan sekarang..beza sangat ok..kalo g makan kat kedai pun...dah kira macam harga ikan betul...

Saturday, December 20, 2014

pisang grg cheese

dok ngk org post2 je...ni baru kesempatan nak beli...erkk..byk benau coklat rice nyer..so rasa jadi pahit sket..kurang sedap la kot bg aku...

Friday, December 19, 2014

stok..stok

dah rotate tapi kuar camni gak..pasrah!
pun tak rotate..lantak!!
aku dah falling in love ngan karya2 syamnuriezmil ni
so aku dh start kumpul koleksi beliau ni..
best pulakk..hehe

Thursday, December 18, 2014

balas2

murtabak megi...mycinta buat utk aku
gambo malas nak rotate..haha...malam dia nak makan lauk2 ni..so buat jela..ayam masak kicap, telo dadar n bilis+kentang bercili

Wednesday, December 17, 2014

k.ogie's 50th birthday

haha...motif sgt ni letak usia sebenar...kek ni sepatutnya tempah dari ana..tapi beliau tak dpt buat..so aku bukak web mudah.my dan cari dalam tu je..kebetulan ada bdk tu leh wat walopun ada sket caj delivery..tapi proceed jela kan..masing2 kata sedappp...yela tu..korang kalo benda freee...suma pun sedap je..haha
kitorg dok dalam miting room nyorok termasuk director pun ikut nyorok..haha..pastu PA bos kol dia suh dtg meeting room kata director nk jumpa..kalut baq hang...korg ngk la..macam2 benda dia bwk tu..haha
masuk2 kitorg nyanyi...terkejut la kan..dia ingt kena panggil kenapa..rupanya nak surprisekan je..
tiup jangan tak tiup
potong2 makan..aku tak makan...sbb aku kan x makan coklat..hahaha

Tuesday, December 16, 2014

mee celup!!

mee celup...sapa penah makan?kuah mcm mihun sup tapi ada kacang...sedap?hmm...macam sedap gak la tapi pelik tu lebih..hehe

Monday, December 15, 2014

eleh..eleh..eleh

port favorite
eh..awak ni..janganla..malu taw saya..
port rasmi