Saturday, May 31, 2014

lalalalalalala


2 hari yang berbeza...tempat yang berbeza...cumanya disatukan dlm 1 entry..heh
ntah apa2

Friday, May 30, 2014

erkkk..takuttttttt

gambo yg diterima dari whatsapp group..
takutnyaa...cer ngk imej dlm cermin tu..arkkk

Thursday, May 29, 2014

untunglaaa


pagi2 abah aku dah sms...kata tengku (bos dia adalah adik sultan selangor) bagi oven..sebab katanya anak2 abah suma pandai masak..
dia MMS gambo ni..haha..bagus..aku baru plan nak beli ...tapi dah dapat free..untung banyak la kan..:P

Wednesday, May 28, 2014

wedding

pengantin..rozie & abey
meja khas u olss..
us n pengantin
pengantin
bracelet dah dirasmikan..haha

Tuesday, May 27, 2014

from japan with love

for mycinta
for me
my colleague pegi japan..wooohooo
kali ni minta belikan tshirt...boring lak nk minta fridge magnet, keychain..hehe
yup, purposely minta kaler hitam...konon nak nampak kurus..puiiii

Monday, May 26, 2014

hemboi2

nengok gambo ni terus aku pun rasa nak g karok...hahhahaha

Saturday, May 24, 2014

bebetul nak kiamat

anak2 zaman sekarang..
apa nak jadi la..belum kawin dah buat mak camtu..kalo dah kawin sok?mak campak tepi la jawabnya

Friday, May 23, 2014

jemputan


dapat jemputan dari long-lost contact sedara..hehe..belah arwah mak aku
hmm..jemputan nyer 1 jun..kebetulan 31 mei tu aku ada outing dept..so memang area situ jela ..leh tido umah akak aku kat klang..jemputan tu pun kat area port klang je..boleh la kot pegi..
jmpa sedara mara yg lama tak jumpa..:)

Thursday, May 22, 2014

nafis turns 3

birthday nafis jatuh 18 may lepas..
apa aktiviti??welll...nengok jela

ayam madu bakar utk nasi ayam
acu n abg bob sebagai pembakar...aku?byr tido utk semalam nyer..hahaha
ayam yg dah siap
dah ready
makan2
eh..baru nk start
cake
sat je masa berlalu
upacara membuka hadiah

Wednesday, May 21, 2014

karnival pingpong

my cinta terlibat ngan karnival pingpong utk MAKSWIP..dont ask me what is MAKSWIP means..hehe..last year dia sorg2 je g tumpang kawan dia..balik malam ok..tahun ni sebab kitorg bertolak dari PJ..so aku volunteer la nak teman n antar dia g bukit jalil tu..omg..smpai kul 10 malam!! aku datang situ kul 7.30 pagi okk..bayangkan ngan tak mandinya..ngan penat..ngantuk..lapo..suma ada..full-package!!
sampai abis novel ni aku baca..700++ pagess!!!
tengahari makan KFC je...kul 11 malam baru makan dinner!!mana tak menggeletar badan!!

Tuesday, May 20, 2014

burger je..huhu

balik keje dah lambat..nak masak pun tak berapa nak rajin..oleh itu beli burger sahaja laaa...aku order burger daging double special..ye, saya adalah pentamak..hehe

Sunday, May 18, 2014

terjebak lagi

kali ni terbeli online bracelet dior ni..harga rm50 termasuk postage..hehe

Saturday, May 17, 2014

late lunch

nasi putih n set asam pedas daging tetel for me n set asam pedas ikan pari for him..up dgn telo dadar...sirap selasih for me n sirap bandung for him
alang2 dah late lunch katanya..kita up la utk minum petang terus kan..lempeng kelapa n sambal tumis...sedappp..tapi nasi putih byk sgt makan..tu pun suku terpaksa di let go...akhirnya suh waitress tu tapau saja lempeng ni..malam baru makan..
balik lambat sebab bekerja hari sabtu tu..tak official pun..tapi once a month memang datang untuk monitor dorg wat pest control kat jabatan..so alang2 tu buat la keje lain skali..
masa makan ni dah dkt kul 4 petang pun..dgn ujan lebat nyer...memang syok la makan kan..