Friday, January 31, 2014

dr japan


setiap kali officemate pegi meeting kt jepun mesti dorg bwk balik benda ni..
so sekali tu izyan lak kena g meeting kt sana
kasi kirim la
sedap kot
aku ni bukan pemakan coklat...tp ni kaler nyer ijau..pahit2 manis gitu sebab perasa green tea
aku suh dia beli 1 peket plastik je..tp dia kata xde...so, dia beli 1 kotak ni
blhla..buat stok utk bbrp bulan utk aku..hehe
aku x ingt brp YEN...tapi biler convert duit RM jadi RM48..ok la kan..lgpun sedap..ok jela

Thursday, January 30, 2014

"Recognition is the Great Motivator"

malas nk explain ...ngk caption jela ek..hehe

last kopek ada org sponsor sate..rzki..alhamdulillah
kek tempah dr ana 
simple deco by me
roti jala n kari ayam dr kafe
chicken lasagna dr kafe
cupcakes tajaan marisa n neena
saja nk selit gambo mereka
sepatah 2 kata dr VIP guest
bakat2 terpendam rakan2 sekerja
antara penerima..hafiz!
ben
dan satu2nya pompuan..hehe..aku la..yours truthly..aku la incaj foods, aku yg wat deko..aku print sijil..aku pun penerima..cmn tu?hehe..
nyumsss...hi tea je..so, simple2 udahh
waktu games
ada adiah utk team
gambo pemenang
2nd pun nk jugak...sila lah
alhamdulillah..rezeki masih ada...:)

Wednesday, January 29, 2014

tolong kawan

frens...kawan sy ada menjual shawl ni..
kalo ada yang berminat sila emel kat saya ye...ni emel add saya..itayanin@gmail.com

harganya bawah RM20 je

Tuesday, January 28, 2014

novel hlovate

ni novel beliau yg ntah ke brp..
aku tgh cuba2 membaca novel yg selain dr fav author aku
kwn aku rekemen HLOVATE ni
dia kata best n penulis nyer kekal misteri..
buku ni aku beli tp blum bukak page 1 pun lagi..hehe

Monday, January 27, 2014

anak sapa la nii...hehe

nasi lemak yg dijual akak aku
makan pun nk sama2..suka sgt mkn nasi lemak mak long nyer tu ye..

Sunday, January 26, 2014

anak buah baru

ahmad aqil shah
lahirnya 24 january yg lepas..
anak buah ke - 6 utk belah mycinta...no.7 on the way..huhu
belah aku mcm belum ada tmbahan je lg..haha..tgu aku nyer pun x kuar2 lg..tapi nama dh siap ni..cmn?haha

Saturday, January 25, 2014

saya tak faham

rm1.45 utk secekak ko...mampu?
faham ...barang suma naik harga
faham....suma pun nak jd mahal
tapi tak faham biarpun harga nyer mahal tp kuantitinya secekak cuma?
sungguh tak faham..

Friday, January 24, 2014

hobi baru..

hobi baru...jahit ujung lengan n ujung baju kurung ngan bunga tampal..hehe

Thursday, January 23, 2014

berkelah sambil berbisness

pagi tu terajin sket..aku wat karipap n goreng pisang..hehe
abah aku dah siap2 wat buaian lak kt situ..syok la kitorg melepak..berangan..:P
nak jugekkkk
tghari kitorg masak2 n makan kat bawah..syok wooo..mcm kat kampung
lokasi kt bawah tu..siap pangkin bagai
menu aritu ada sup kambing, ikan jenahak masak lemak cili api, sambal kicap cili n ulam timun
jemput2..