Saturday, August 31, 2013

beraya kt klang

dadih in making..
dah siap...perasa epal n grape
jom kita!
us..beraya kat batang berjuntai dulu
esoknya beraya kat klang..opsss..lupa.. pas balik dari batang berjuntai..kitorang bermalam kat klang..umah akak 1st aku
pakai jubah je..hehe
beraya kat umah budak ni

Friday, August 30, 2013

sempat je..hehe


lunch time hari jumaat ofis aku salunya 2 jam ..
dan hari tu kami kena balik umah..tertinggal barang
tapi alang2 balik mycinta nak pegi la solat kat area umah je..
aku kat umah ni bukak peti ais..nengok apa ada
taraaa....jadi la lunch untuk dia aritu..
simple je..sup ikan merah + begedil + telo dadar + sambal kicap

Thursday, August 29, 2013

sentap mak nak!!


yup..memohon kemaafan bagi aku memang payah..
tapi lagi payah kalo nak memberi kemaafan
tambah2 lagi kalo orang tu buat aku sakit hati..terhiris jiwa...
dan menambahkan rasa sakit tu biler orang yang membuat suma tu adalah orang yang dulunya senasib ngan kita dan pulak tu biler dia dah berjaya..dia nak tanya soalan2 yang penah diajukan oleh orang lain kat dia dulu..
faham?tak faham? takpela..abaikan..hatiku..sakitku..biar jela aku pendam dalam hati..sorang2

Wednesday, August 28, 2013

simple je


deko untuk entrance ofis aku
serious la..tahun ni paling busy..paling tak sempat..paling takde idea..paling2 suma lah
ni pun aku buat masa last hari keje aku sebelum cuti panjang ..haha

Tuesday, August 27, 2013

Monday, August 26, 2013

raya ke 4

pose la dulu
dorg tgh sibuk ngk LCW lawan badminton
pompuan memang salunya beriya kan..lelaki pakai tshirt je..huhu
aku baru sampai dari pahang petang tu..so, raya ke-4 baru dapat beraya 
malam tu beraya tak hengat2 sampai ke 2 pagi..hehe

Sunday, August 25, 2013

2 syawal 1434H

budak ni pagi2 dah ketuk bilik aku nak minta dimekapkan..hehe
2nd day outfit
kami dah siap...nak berjalan..hehe

Saturday, August 24, 2013

1 syawal 1434H

baru siap nak kuar bilik..pose dulu..tu penting..haha
with hazirah..masa ni kami beraya kat umah tok..kat kampung sertik, karak
kak ngah aku tahun ni raya sorg2..suaminya kena keje,..so, g berjalan raya ngan aku jela..
my parents-in-law
sesi beraya pagi2 tu..pas solat raya..suma berkumpul minta maaf
anak2 buah ramai sama tema ngan aku..so, lets photo la ..depa masing2 nak ikut aku je..mak pak kaler lain x kisah..tapi mak lang nyer tema suma nak sama..hehe
me n mycinta
see..bergambo pun nak sama2..dah macam family photo lak..haha
patut kak ngah n anak2 je..tapi ada je yang masuk enter frame kan..
mereka..

Friday, August 23, 2013

dah pandai dahhh





anak buah paling kecik ni..dah pandai tadah muka nak suh mekap
pastu sibuk nak mekapkan orang..haha..