Wednesday, February 29, 2012

JA Family Day - breakfast & poco2 session

untuk sesapa yang belum tau..family day kami tahun ni diadakan di Agrotek Garden Resort, Hulu Langat..

kenapa hulu langat?sebab dekat dan ada sungai..haha (ni tempat aku yang suggestkan..dah nak dekat sangat kan..)

event ni setengah hari je pun..start kul 9 pagi sampai 2 petang je..

penyertaan okla..susah kan nak organise benda2 gini..memang kena dapatkan kerjasama daripada semua orang..walau pun dept aku ni secoit je stafnya..tapi nak dapatkan semua orang untuk join event ni amatlah mustahil..oleh itu..kita 'on' je sesapa yang ada..sebelum ni pun dah 2x tunda sebab nak tunggu ramai join..

janji melayu katanya kul 9 pagi start..tapi aku sebagai AJK pun sampai kul 9.30pagi..camana tu?haha..jem la..sebab pagi tu ujan..hehehe..nasib cik president dah sampai awal..dan mujurnya segala persiapan kitorang dah buat hari sebelum tu..jadi pagi tu takde benda sangat pun nak buat..takla kalut sangat..

sampai2 je perut dah kelaparan..aku bawak sekali mycinta..memula dia taknak join..tapi sebab dah bayar..terpaksa la dia ikut..takkan nak biar aku drive sorang2..ilang arah jadinya nanti..kang nak g ke ulu langat..sampai ulu bendul pulak perginya..

dia kata nak join makan2 je..tapi games apapun suma taknak main..eleh..ye kan je..tapi biler tau grup aku tak cukup orang..dia kena join gak..ahahaha

breakfast set...agrotek caj RM4 untuk 1 kepala..bebudak RM3.50..ada mihun goreng, cucur bilis, buah2an campur, kuih ketayap..suma sedap2..cucur tu paling best..terus dari kuali katanya..hoho..plus pagi tu ujan kan..btambah2 la kitorang makan..


air aku minta 2 jenis..ada teh tarik dan nescafe tarik sebenarnya..tapi pagi tu nengok nescafe 'o' pulak dia letak..redha jela..urusan ngan agrotek memang 100% aku yang buat..


pas makan..kena la panaskan badan kan..dah makan kenyang..lat jadi lead untuk poco2


nengok mycinta aku tu..memula taknak join beriya2 kan..last2 biler nengok suma join poco2 tu..dia pun masuk..haha


TBC...games for adult..

Tuesday, February 28, 2012

JA Family day - preparation

pasni korang akan termuntah2 la sebab entry Family Day akan kuar berepisod2

ni buat permulaan

sebab empunya diri busy membuat preparation..jadi memang takde muka orang dalam entry ni..sebab masing2 tengah sibuk..aku snap pun gambo ni je..yang dah siap..hehe



score board




banner...segala hiasan dalam dewan tu sorang pun tak ingat nak snap..




sekian..

Sunday, February 26, 2012

model to be..??

PERHATIAN..kanak2 dibawah umur tidak digalakkan untuk melihat gambo2 di bawah ini..hehe

the latest hazirah..ni anak buah belah suami aku..sebaya niyaz..tapi petah bercakap dan pandai betul bergaya..hala je kamera..macam2 aksi dia buat..

ni masa aku balik kampung aritu..kebetulan hari sangatlah panas terik..baju dia pakai tu sebenarnya skirt..haha..baju dah tanggal..panas lak..tu yang jadi bahan tu..layan jela


seksi tak saya?


ala..tak ready lagi la ..


ok..pose..


opsss


dengan kitty2


kat bunga tok lak la


pose sakit pinggang


eh..kita lupa nak naik beskal la maklang..


pusing seround..


snap maklang!


ni la keje kalo dok kat kampung..melayan dia jela..sebab dia dok ngan mertua aku..:)

Friday, February 24, 2012

tv cabinet

alhamdulillah..
dari hari ke hari..menahan duit bonus dari abis digunakan
akhirnya..masa awal bulan feb aritu kabinet tv aku dah pun siap mengikut perjanjian..
nilah hasilnya


tarraaaaaa


cik abang aku tak sabar2 terus nak deko..tu baru letak2 je


mereka saksi terawal kabinet tv aku tu siap..hehe


luas sket la nengoknya ruang tamu aku..


sapa yang berminat..(pelan tu designer wat..tapi cik abang aku tolak tambah sket2..so, jadilah camtu..) total caj yang kitorang kena bayar ialah RM3,200..(ni bukan nak menunjuk..ni kalo ada yang minat...leh la bajet around tu ye..)


ada 4 drawer (memang saja request sebab nak letak dvd boxset, majalah2)..2 laci bercermin tu untuk letak astro dan dvd player..


kalo berminat ...sila tinggalkan mesej ye..nanti aku bagi contact no nyer

Wednesday, February 22, 2012

birthday wati

birthday ni sepatutnya menjadi surprise..tapi terkantoi sebab tukang wat kek telah men'tag' aku di FB..hehe
takpela..yang penting menjadi gak la plan nak celebrate tu


kek..red velvet..ditempah dari kawan aku, ana..sedapp




haha..kitorang wrap adiah guna belen2 wrapping paper yang ada je..:P


adiahnya towel dari US...wati memang suka kumpul towel


mereka2 yang ada






epi birthday wati..:)

Monday, February 20, 2012

alololo..comeynyaa

pada suatu malam..bertindan2 MMS masuk
aku bukak..mak aiii..suma telah bertutup kepala..heheh
haihh..xde keje ke mama korang ni


memula gambo niyaz bertudung


pastu adik pulak..puting tu takleh bukak dahh


dipaksa bukak pun takleh


sudahnya biar jela..

untuk suka2 je ni..takleh salu..naya je sok2 dah seronok kan..hehe

Sunday, February 19, 2012

cuti maulidur rasul & thaipusam

sori ye..memang banyak citer basi yang akan kuar..
masa cuti maulidur rasul & thaipusam aritu..aku balik kampung..
balik bukan saja2 gak la..
ada keje yang kena disetelkan..
parking umah tu dah siap..so, cik abang aku balik nak ngecat la
plus keje2 ngemas gak la..

dikyang kena nyapu kat atas bumbung umah

bukan nak terjun ye


memula aku join..pastu penat..turun bawah la minum..ni snap dari bawah jela


eh..dah ada yang perasan aku men'snap' gambo lak..hehe

kira terisi la cuti panjang masa tu ye..hehe

Friday, February 17, 2012

shima & shafiq - bertandang - 4 Feb. 2012

citer yang agak ketinggalan...tapi better late than never kan
ni masa majlis bertandang shima (sepupu aku) yang dibuat di dewan dato' keramat
aku datang sorang..drive myvita ku tu..tapi ramai la penumpang..
cik abang aku tak dapat ikut sebab tengah monitor orang wat kabinet tv..huhu
layan jela gambo2 ni..cantik baju, mekap pengantin..ijau terang..


shima & shafiq


with alin


me..ye,kaler merah membuatkan saya nampak lagi 'besarr'..hahah


sesi bacaan doa


aminnnnnnnnn


goodies bag


abah aku merenjis..


ntah apa dia bisik kat pengantin lelaki tu..ke cium pipi?erkk


akak aku, ayu n suami


me..sian sorang2..huhu


bunga pahar yang diterima


nia takmo jauh dari aku..maklumlah..maklang ada keta baru..dia sukaaa


kami dok meja VIP


air sarsi

makan beradap


me kena dok meja pengantin..huhu..


dengan nia lagi


3..


4..


kek pengantin


pose..


look here..


ngaaaaaaaaaaaa


ngeeeee


sesi bergambo


with family


orang kuat kena la ada gambo kan..


selesai sudaaa..
semoga perkahwinan ini kekal ke akhir hayat..bersusun majlis kawin sepupu2 aku pasni..haihhh