Saturday, January 28, 2012

novel terpakai lagi

aku terjebak lagi..
kali ni 6 novel NB aku dapat beli dengan harga RM112 termasuk kos pos laju..
dah beli baru nyesal..ok..tak berguna dah..hehe



sebab personal parcel..kena la g collect kat mail room ok

novel2 lama yang susah nak jumpa dah..

giler best aku dah ada bahan untuk dibaca..*ngehhh*



rasa macam nak let go gak novel2 lain yang bukan tulisan NB..tapi rasa2 ada buyer tak?hehe

Friday, January 27, 2012

raso omak den!

biler tiba hari jumaat..hari untuk fikir makan ditempat yang jauh sket..boring kot makan kat ofis je...panjang sket langkah kan..jumaat lunch time agak lama... 2jam gak..tapi tu pun tak cukup2..dasar tak reti nak bersyukur..hehe



-us- izyan dah jadi driver rasmi untuk kitorang jalan2 cari makan..hehe


jalan jem pulak masa nak pegi..apa lagi..macam tak penah jumpa kamera la kan..hehe



alamak..muka izyan nampak pipi je pulak..haha

ala..pun tak nampak muka izyan yang comey..hehe

birthday girl yang mengidam makan ikan bakar

ni makan sampai tak pandang orang lain dah..maklumlah..masakan nogori la katokannn

izyan yang sentiasa ceria biler dapat makanan..haha

wati the 'vege'tarian??haha..na mungkin..vegetables maybe ye..hehe

wati makan sampai tertido ke?hahah

imah makan sampai migrain

mine..aku tak amik ikan bakar..dah jemu kot..so aku amik gulai baung sungai, sayur kacang panjang goreng ngan sambal sotong dan air teh o ais..total RM14..mahal ke murah?tapi ok la kot..baung tu ikan liar..susah nak jumpa..isi memang sedap giler pulak tu


bukti aku nyer caj makanan yang kena bayar


pegi je sama2...bayar asing2..heheh..

sapa nak merasa makan kat kedai kitorang makan ni..lokasinya adalah di setapak indah..sila google yaw!!

Thursday, January 26, 2012

birthday yan

26 january ...birthday sorang kawan 1 seksyen ngan aku..
hari tu pulak memang hari busy giler kot..
ngan tak cukup staf yang ada..keje lak melambak..suma nak kena siapkan cepat..
sampai tak sempat nak wish kat dia ..tapi mujurlah arrangement dah dibuat sehari sebelum..kek tu pun diambil jam 12tengahari..simpan nyer simpan kul 4 baru start nyanyi2 n potong2 n makan


kalerful sungguh kek nyer


nengok orang yang dirai..busy wat keje..tak perasan langsung kitorang letak kek sebelah dia..hehe..dah perasan buat2 terkejut kan


tak bagi nyanyi..hehe


tukang ajar potong kek


ni pun sama..lain orang lain cara potong ye..lantakk


sesi bukak adiah..penat je aku wrap cantik2..dikoyak2kan camtu je..huhuhhu


jauh tu adiahnya..dari US..korang ada?aku takde..huhu

Wednesday, January 25, 2012

cara abiskan cuti dengan rasa tak boring..haha

cuti 4 hari aritu tak ke mana pun..
badan rasa penat giler kot..kat ofis tengah busy ..banyak keje tapi staf takde..tu yang agak stress je idup sejak 2 menjak ni..
tapi..walopun dok umah..seriously..tak bosan langsung..sebab...




baca novel ni..memula agak lembssss..tapi biler part ada yang meninggal dunia tu..giler sakit dada aku macam dihiris2..menangis aku dibuatnya..huhu..ni novel sangat2 direkomen untuk dimiliki..aku aritu baca sebab pinjam dari kawan ni



aku masak laksa..hoho..terbaikkkk *perasan tak kalo puji diri sendiri..hehe*



akak2 aku suma turun KL..diorang siap masak2 n makan ramai2 kat umah abah aku..dok MMS gambo ni..tapi aku kemalasan nak join..so, aku nengok jela gambo ni..



tapi akak aku bagi mi bandung...nengok..makan pun dalam bilik ok..haha



mee bandung..gambo ehsan dari google je..



untungnya orang yang masih belum ada anak ni ialah..ko leh watpe je tanpa gangguan..so, hargai la golden moment ni sementara merasa..nengok camni..aku dok ralit baca novel..makanan yang datang kat aku tau..mycintaku ni perli ke apa?haha ..



mycinta dah puas nengok dvd naruto dia..kuar dok pasang LCD TV lak..



ni bukan bulu kucing..dah biler dua2 bosan..ada la kepala yang jadi mangsa carian uban..hoho..petanda dah tua kan.. kepala sapa?rahsiaaaaaaaaaaa


sekian citer saya ...jadila 1 entry..hehe

Tuesday, January 24, 2012

food tasting la sangat..

last week kami ke agrotek, hulu langat..
motif asal sebab nak "food tasting" je..
dari ofis sampai situ nak dekat kul 2 ok..nak makan2 lagi..pastu balik ofis sampai kul 4..nice..


pintu masuk


bebudak ribena..jalan terhoyong hayang tu nak tunjuk betapa curamnya jalan nak masuk ke tempat tu

dah sampai bawah


see..air sungai mengalir deras..

jernih kan

parking yang disediakan

chalet untuk sesapa nak lari dari hiruk pikuk KL

jambatan yang unik..hehe

suasana

dalam restoran

syok kan

dewan..kalau ada nak wat penyampaian adiah ke..sesuai la ni

kami nyer food tasting

ada ayam gulai, sambal udang, ikan goreng,ulam2 n sambal belacan, telo masin

air fresh oren..sedap giler

kawasan nak buat aktiviti

aktiviti yang boleh dijalankan..titi monkey ke apa namanya

boleh mandi manda di sini

dah kenyang makan..nak balik kena naik bukit..sengkak perut..sampai terjelir lidah..haha




kepada yang berminat nak wat aktiviti teambuilding ke..family day ke..boleh la buat kat sini..makan pun sedap sangat..

sila layari web ni ye..agrotek

Sunday, January 22, 2012

dah start dah...


laptop aku dah start wat hal dah..aritu aku on..kuar skrin putih ni je..


jangan la rosak lagi...nak rosak pun ujung2 tahun boleh la..makcik tengah banyak uwang..ni awal tahun kot..mana ada RM dah..huhu