Saturday, July 31, 2010

purple itu romantik

aritu masa eric leong dtg sini bagi ceramah..dia ada bgtau yang kaler purple adalah kaler romantik..dia ckp utk pengantin baru..or org yg blum ada anak sgt sesuai boh kaler ni utk menaikkan mood..tp sgt x sesuai utk org yg mmg ada ramai anak n nk family planning..hehe
jdnya...kan umh kt kg dh siap..master room [blk aku la] tu dh dicat purple..
ngk jela kt bwh ni eh




dh siap...tgal nk tmbh ekon je kt atas tu..






dh siap langsir gak..tq kt k.long yg rajin menjahit langsir..hehe


ni hasil wall deco aku wat..okla kot kan..simple2..nnt masuk brg x nmpk lak..hehee

x sbr nk soping perabot2 utk masukkan dlm blk ni..yeahh

antu ..

sbnrnya dr hari ke hari aku nk citer benda ni
tp asyk lupa je..sbb bz pun iye

1 mlm tu..pas mandi..biasa la blk dr keje kan..
dh mandi nk masuk la dlm blk..sekali dlm blk adalah gelap gulita..
aku pun bukak la lampu..
menjerit gak aku tkejut..ngk benda ni kt atas katil..

aish..dlm kepala aku..sah..mst suami aku nyer keje la ni nk takut2kan aku..
tup2..aku pun mbebel sket2..'dh la tu..xpyh nk menyorok2 la..ingt lawak ka'..smbil tgn aku menyingkap selimut tu..rupanya 0 weii..aku pun hala kt pintu nk marah suami aku la konon2..sekali br nk pgg tombol..'warghhhh'...dia nyorok blkg pintu..knp aku x nmpk ...sbr jela..terjerit gak aku terperanjat..
haiiii...kalo salu cmni mau cpt mati aku sbb dpt sakit jantung,...huhu
aritu sekali dia wat...aku masuk2 blk..ngk dia sandarkan bantal peluk kt tiang katil [katil aku ada 4 tiang]...pulak tu dipakaikan ngan telekung aku..mau x tjerit ko?
adehhh...blh lak memain ngan benda cmni..dh la aku penakut tahap cipan..huhu