Friday, October 21, 2016

1 day before

lg nk dkt event..lg macam2 jadi..ada order barang utk lucky draw via lazada..tp tak sampai2..biler kol..tetiba ckp xde stok..benda imported kan..so dorg refund...dpt duit terpaksa la kitorg chairman & deputy g turun padang cari brg..kakpah banje mkn kt Fish & Manhattan..tp dia x lalu makan..sbb neves esok dh event..apa ntahhh
sama2 order vanila milkshake
aku order fish & chip dory ni
order seafood platter ni konon nk makan sama2..dh dia tak lalu makan..kita take away jela..xkan aku nk makan sesorg lak kan
balik tu stayback..uruskan pasal kupon makan lak..bkn sket2 manusia...utk 4 dept ok...tp mek tabah je..hehe
mycinta pun lambat gak balik..sbb tlg siapkan team kami utk decorations...sapa paling cantik dpt hadiah..tu yg depa semangat lebih tu
siap dlm kul 10 lbh gak..pastu cabutttt




Thursday, October 20, 2016

preparation

start dh rutin balik lambat..ni suma sbb family day yg akan berlangsung 22 oktober nnt..tugas aku mcm biasa la..deputy chairman kan..kena la buat suma benda..kena check everything under control ke tak..
tgh buat mock up utk pemenang lucky draw..tp dua org ni dh berebut dulu..hehe
siang org lain tlg..malam org lain pulak..tp suka je keje ngan bebdk ni..rajin..hehe
dh blk lmbt...dlm lif pun jd nak bergambo
masuk blk nk tido ngk ada sekor lipas dok ke hulu hilir..cari apa ntah..huh


Sunday, October 16, 2016

macam2 hal

pagi tu kuar bekfas kt luar..sbb nk anto dik ayu balik pahang..ngk kucing tu..kemain dok atas peha mycinta..syok ek?
mkn lontong boh paru sambal n telo mata..perghhh
anto ayu kt pekeliling je..tgu sampai naik bas baru kitorg blah
pastu blik umah amik adik2 bawak g umah abah kt pj..ada kek..so mari potong2 n makan
petang tu lapo teruk..so pegi kerinchi cari kudapan nk buat minum ptg...jumpa org jual ni..mahallllll..rm3.80 seketoi...3 ketoi rm10..tp sbb nk rasa..beli gak la
inti dlm cendawan n apa ntah..tp rasa mcm kuah spagethi putih tu je..ingt ada ayam ke..huhu





Saturday, October 15, 2016

ke langat

dok pi langat aritu..bwk BFF aku ni g berubat..
kemain ceria ko ek
sesi rawatan..along ialah pesakit buah pinggang kronik..saja la ikhtiar bwk dia g situ..mana tau dengan izin Allah dia leh sembuh kan
mkn kat kedai tepi sungai ni makan..geramnya ngk sungai ni..rasa nk mandiii
lapar ke..hehe
us
makan long..
aku order nasi grg daging
dik ayu order mihun sup
mycinta order laksa..suma pun sedap2
balik tu masak kari kambing
ikan talapia grg
ni utk aku
sambal sotong
dinner mlm tu